Laster Hendelser
Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Velkommen til en stemningsfull og musikalsk salong i høstmørket. På Caféteateret tirsdag 10.okotber kl 20.00

Vi er tre kvinnelige artister, med ganske forskjellige musikalske universer, som ønsker å slå oss sammen og skape en innholdsrik konsert for publikum.

Dere kommer til å få høre vakker norsk visepop fra Kiné Kaborg, «Jaque Brel og Thåström på norsk» fra Beate Myrvold, og nyskrevet harpepop fra Marianne Jørgensen med band.

I god pariser-salongtradisjon vil kveldens vert, Marianne Jørgensen, guide publikum gjennom konserten, binde innslagene sammen og sette et kontinentalt preg på kvelden! Hun har lang erfaring som vert og konfransier, og er kjent for å skape en inkluderende og raus stemning på de arrangementene hun er vertskap for.

Stikkord for konserten er stemningsfullt, meningsfullt, kraftfullt, unikt og poetisk.

Konserten er støttet av Oslo kommune.

BEATE MYRVOLD er låtskriver, vokalist og tekstforfatter, som har arbeidet som sanger og tekstforfatter i over 20 år. Hun har vært vokalist i bl.a. Hippishit, Bad Madam og en rekke andre prosjekter. Hun har samarbeidet tett med Solfrid Molland og har blant annet skrevet flere tekster på hennes nye plate: Forvandling.

Nå er Beate Myrvold i gang med et nytt musikalsk konsept, «Møte i skyggen av månen», der Beate Myrvold tolker Thåström, Brel og seg selv. Med seg har hun Øyvind Grung på cello, Dorina Komani på piano og Maria Bovin de Labbe på perkusjon.

MARIANNE JØRGENSEN er låtskriver, vokalist og skuespiller. Hun skriver musikk, synger og spiller keltisk harpe, og er i høst endelig i gang med å spille inn sin debutplate. Musikken hun lager kaller hun harpepop, og den har referanser både til singer/songwriter-sjangeren, 80-tallet, progrock og mer teatralsk musikk.

Med seg har hun ektemannen Erlend Sæverud på diverse gitarer og vokal, og Preben Olram på diverse instrumenter og vokal. Sammen skaper de en unik musikalsk sound, med harpe, gitar og vokal, som er både er vakker, tøft og overraskende. Tekstene er ofte eksistensielle og poetiske, mens melodiene er lyriske og kraftfulle. Musikken blir beskrevet som episk, overraskende og vakker.
https://www.facebook.com/harpepop.no/

KINÉ KABORG er en norsk låtskriver, vokalist, gitarist, tekstforfatter og kunstner. Hun er kjent for en akustisk lyd med røtter i norsk folkemusikk, med en moderne tvist. Dette er en artist med morsomme, alvorlige og vakre viser fra hjertet.
https://www.facebook.com/kkaborg/
Billettpris: 200 kr

 

Billetter